Habberstads personvernerklæring

Habberstad AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm personvern i Habberstad AS, kontakt pvo@habberstad.no

 

Databehandlere

Habberstads har flere databehandlere:

  • Microsoft for Office365
  • Garnes Data AS for nettverk og telekommunikasjon
  • Dillistone Systems for Filefinder (rekrutteringprosess, med epost og søknader)
  • Tripletex AS for regnskapsdata

Eposter lagres i skyen i Irland i Office365 hos Microsoft. En standard databehandleravtale mellom Habberstad og Microsoft regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av databehandlerne. Det er kun Habberstad og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Habberstad til andre aktører.

 

Behandling av epost ifm rekrutteringsprosesser i Habberstad

Innsending av søknader og CV’er ifm rekruttering skjer via direkte epost fra Habberstad.no eller ved direkte kontakt med navngitte personer på nettsiden.

Den enkelte mottaker i Habberstad har ansvaret for Habberstads behandlinger av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. 

Følgende informasjonskapsler brukes på Habberstad.no:

  • Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for Habberstad.no. Les mer om Google Analytics og bruk av informasjonskapsler her
  • Vår publiseringsløsning, Joomla, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller.  Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn. 

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

Spørreundersøkelser

Daglig leder har ansvaret for Habberstads spørreundersøkelser. Habberstad bruker Survey Monkey til å gjennomføre undersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Habberstad vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt.

Anonyme undersøkelser

Dersom undersøkelsen er anonym, vil ikke Habberstad eller Survey Monkey samle inn noe informasjon som kan kobles til deg.

Identifiserbare undersøkelser

Dersom undersøkelsen ikke er anonym, kan Habberstad identifisere de som har besvart undersøkelsen. Vi kan også benytte Survey Monkey til å sende ut undersøkelser eller oppfølgingsspørsmål.

 

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

TwitterGoogle BookmarksLinkedIn