Hy5Pro AS ble stiftet i 2015 og utvikler innovative håndproteser for det globale markedet. Målet er å entre markedet i år med vår første protese, men har allerede flere produkter i vår pipeline. Vi søker ny medarbeider på enten Oslo eller Raufoss kontoret vårt.

Vil du være med å skape en bedre verden?


CTO – Sjefsutvikler

Som CTO i Hy5 får du spennende utfordringer i et innovativt og høyteknologisk miljø. Hy5 er verdens første hydrauliske styrte håndprotese, og du vil i denne rollen ha ansvaret for Software og teknologiutvikling, og en nøkkelrolle i utviklingen av selskapets kommersielle strategier. Den rette personen har erfaring med hele verdikjeden fra ide til ferdig produksjon og kjenner problemstillingene med å ta frem et sammensatt produkt.

Du får en betydningsfull og ledende posisjon i utviklingen av neste generasjons håndproteser som vil bedre livskvaliteten i hverdagen til mennesker med en amputert hånd.

Stillingen er operativ og vi ønsker deg som både har den teknologiske forståelsen samtidig
som du kan se de store linjene og hvordan teknologien påvirker selskapets strategier. Sammen med produktets utviklere vil du ta teknologivalg og utvikle ulike styringssystem. Du vil få en sammensatt hverdag med alt fra videreutvikling og testing sammen med brukere, til innovasjon, planlegging og design av programvaren til neste generasjons Hy5 hånd. Faglig sett er vår nye CTO dyktig i C/C++/Java, og har erfaring med praktisk bruk av elektronikk sammen med programmering. Har du en viss innsikt i mekanikk eller hydraulikk, så vil du komme raskere i gang.

For å ha en god dialog med alle samarbeids-partnere, er det viktig at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr deg å bli med i et utrolig spennende selskap og et sterkt team. Du blir medeier i selskapet, får frie tøyler til å utvikle verdens kuleste håndprotese og samtidig får hjelpe mange mennesker verden over til å få en bedre hverdag. Er du en person som er nysgjerrig, engasjert, reflektert og dedikert, og i tillegg er positiv og liker å jobbe i et innovativt og godt arbeidsmiljø? Da er du en person som vil trives hos oss.

Dette blir en spennende reise - tar du utfordringen?

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bare ta kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Kolbjørn Preus, tlf. 40 40 35 53, eller Bjarne Gundersen, tlf. 91 82 79 68, så får du vite mer.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 20. november 2017 til bjarne.gundersen@habberstad.no

Ledige stillinger

 

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

TwitterGoogle BookmarksLinkedIn