Solid Gruppen AS består i hovedsak av Solid Entreprenør AS og Solid Prosjekt AS. Entreprenøren driver med nybygg, utbygging og rehabilitering, mens Prosjekt er vår eiendomsutvikler. Begge står fritt til å være med på prosjekter hver for seg, eller sammen. Felles for hele virksomheten er at vi legger vekt på gode holdninger, dynamisk fremdrift og kvalitativ leveranse. Vi satser hardt på effektive byggeplasser og oppnår dette bl.a. ved å produsere veggelementer ved vår prefab-fabrikk på Rolvsøy.

Solid Gruppen er i en rivende utvikling og overleverte i fjor 434 leiligheter til fornøyde kunder i områdene Østfold, Oslo og Akershus. Omsetningen i 2015 var 850 mill.kr og resultatene er solide.

"Menneskene utgjør forskjellen i Solid". De bygger sine relasjoner på gjensidig tillit og er samarbeidsorientert. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er deres verdier som har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur, og viser retning i hverdagen.

 

Solid Entreprenør søker engasjert prosjektleder

Ønsker du å være med å utvikle morgendagens boliger sentralt på Østlandet? Brenner du for prosjektledelse og utvikling av gode prosjektteam?

Solid entreprenør søker nå engasjert prosjektleder for region Romerike. Personen som går inn i stillingen er tiltenkt en prosjektlederrolle på et større «townhouse» prosjekt på Kjelsås i Oslo.

Prosjektleder anses som «administrerende direktør» for prosjektene og vil ved behov brukes på tvers av regionene.

Ansvarsområder 

  • Prosjektleder og øverste ansvarlig for prosjektgjennomføring
  • Jobbe tett med anleggsleder og utvikle gode prosjektteam
  • Ansvarlig for økonomi, kvalitet og fremdrift, samt innkjøp og dokumentkontroll i prosjektet
  • Tett dialog og oppfølging av underentreprenører, byggherre og naboer
  • Rapportering til myndighetene
  • Sørge for god overlevering av prosjektene

Erfaring/bakgrunn 

  • Erfaring som prosjektleder eller anleggsleder fra større prosjekter
  • God kjennskap til kontraktstandarder og dokumentkontroll
  • Økonomiforståelse
  • Utdannet ingeniør eller sivilingeniør

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er utadvendt, omgjengelig og glad i mennesker. Det er viktig at du er åpen, ærlig, jordnær og lyttende da dette er viktige verdier for Solid. Om du i tillegg er en løsningsorientert lagspiller, ville vi satt stor pris på om du tok kontakt med oss.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med regionleder Tom Johansen på telefon 920 48 680 eller vår rådgiver i Habberstad Bjørn Skogstad, tlf. 930 66 437.

Søknad med CV sendes bjorn.skogstad@habberstad.no.

Vi ser frem til å høre fra deg.