Rekruttering

Rekruttering en utfordring og en mulighet. Habberstad Rekruttering har dyktige og erfarne konsulenter med solid innsikt i hvordan krevende rekrutteringsoppdrag kan løses. Executive search og seleksjon er et fag vi behersker, og vi betjener hele landet.

Det eneste som skyver virksomheter fremover er mennesker. Derfor er rekruttering av den rette personen til å fylle en ledig stilling med på å sikre resultatene i fremtiden. Men det er ikke enkelt å finne den rette kandidaten.

Det er mange som har tilsvarende behov og som er aktive i arbeidsmarkedet.

Når virksomheter skal finne nye ledere og spesialister er det spesielle behov og egenskaper det søkes etter.

Jakten på den rette leder eller spesialist handler om å finne den endringsvillige. Den som har de rette egenskapene, og som kan se seg selv som en del av noe større. Det handler til slutt om kandidatens kombinasjonen av egnethet og motivasjon.

Vi skaper langsiktige relasjoner gjennom vår virksomhet. Det har vist seg fornuftig siden Habberstad startet i 1940. Vårt nettverk er betydelig og ved å forvalte dette utvikler vi både våre kunder og hverandre.

Her er hva en fornøyd kandidat skrev til oss (juni 2016):

"En liten tilbakemelding om prosessen:

I denne prosessen synes jeg at det har vært lagt godt til rette for at jeg som kandidat skulle ha alle muligheter til å prestere opp mot mitt beste. Med min erfaring, både som leder, rådgiver og kandidat i flere prosesser i karrieren min ønsker jeg si at dette er noe av det aller beste rekrutteringsarbeidet jeg har opplevd. Det sier jeg ikke bare fordi jeg fikk jobben, men fordi det er min ærlige og oppriktige opplevelse. Jeg tror mange i deres bransje har noe å lære her."

Vi fokuserer på gevinstrealisering, og det skapes blant annet gjennom godt drevne rekrutteringsprosesser. Oppdragene gir positive resultater som alle er tjent med. Et hovedmål i alt Habberstads virke er å forenkle problemstillinger. Det reduserer unødig forbruk av tid og ressurser. Forenkling tydeliggjør oppgavene for alle medvirkende og skaper over tid effektive rutiner som kan måles i best practice.

Aktuelle stillinger nå:

 

Ta kontakt angående rekruttering!

Habberstad har ingen juniorer. Våre rådgivere er produktive fra første time. Betingelsene er meget konkurransedyktige.
Ta kontakt med Kolbjørn Preus for en uforpliktende samtale.

 

 

 
 

Våre tjenester

Våre kunder

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

TwitterGoogle BookmarksLinkedIn
Denne hjemmesiden er designet av 9Co Webdesign