Rekruttering

Habberstad har dyktige og erfarne konsulenter med solid innsikt i hvordan krevende rekrutteringsoppdrag kan løses. 

Det er ikke enkelt å finne den rette kandidaten til en ubesatt stilling. Rekruttering av den rette personen er med på å sikre resultatene i fremtiden. 

Når virksomheter skal finne nye ledere og spesialister er det spesielle behov og egenskaper det søkes etter. Men mange kan ha tilsvarende behov og de mest attraktive kandidatene sitter vanligvis i gode stillinger allerede.

Derfor handler jakten på den rette leder eller spesialist i stor grad om å finne den endringsvillige kandidaten. Den som har de rette egenskapene, og som kan se seg selv som en del av noe større. Det handler til slutt om kandidatens kombinasjon av egnethet og motivasjon.

Vi skaper langsiktige relasjoner gjennom vår virksomhet. Det har vist seg fornuftig siden Habberstad startet i 1940. Vårt nettverk er betydelig og ved å forvalte dette utvikler vi både våre kunder og hverandre.

Her er hva en fornøyd kandidat skrev til oss (juni 2016):

"En liten tilbakemelding om prosessen:

I denne prosessen synes jeg at det har vært lagt godt til rette for at jeg som kandidat skulle ha alle muligheter til å prestere opp mot mitt beste. Med min erfaring, både som leder, rådgiver og kandidat i flere prosesser i karrieren min ønsker jeg si at dette er noe av det aller beste rekrutteringsarbeidet jeg har opplevd. Det sier jeg ikke bare fordi jeg fikk jobben, men fordi det er min ærlige og oppriktige opplevelse. Jeg tror mange i deres bransje har noe å lære her."

Godt drevne rekrutteringsprosesser gir positive resultater for alle involverte: kunden, kandidatene og den som til slutt blir valgt. 

Aktuelle stillinger nå:

 

Ta kontakt med oss!

Våre rådgivere er produktive fra første time. Betingelsene er meget konkurransedyktige.

Ta kontakt med daglig leder Jostein Kvinnesland for en uforpliktende samtale.

 

    Habberstad er ISO 9001 sertifisert. Kvalitet i alle ledd.

 

 

Våre tjenester

Våre kunder

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

FacebookLinkedIn
Denne hjemmesiden er designet av 9Co Webdesign