Ny jobb via Habberstad

Vi tar din karriere på alvor!

Alle kandidater som tar kontakt med Habberstad og viser interesse for en stilling, blir tatt godt vare på. Vi ønsker å bli bedre kjent med deg! Uansett utfall av rekrutteringsprosessen, lover vi å holde deg godt informert hele veien.

I Habberstad er rekruttering en fagdisiplin vi setter høyt. Gjennom de høye faglige krav vi stiller til hver enkelt rådgiver gir vi trygghet for kandidatene, og en effektiv prosess for våre kunder.

Les hva en tidligere kandidat sendte oss (okt 2013):

"Da drømmejobben dukket opp tenkte jeg at nå gjelder det å gå riktig frem for å kapre denne. Jeg følte imidlertid at jeg hadde et litt dårlig utgangspunkt, og trengte en sparringpartner. 

Jeg kontaktet en av Habberstads erfarne rådgivere og ble guidet meget godt gjennom prosessen. Rådgiveren var både diskusjonspartner og coach. Han utfordret meg på kunnskap om fag og sektor og sørget for at hvert trinn i prosessen var godt forberedt. Dette var motiverende og bidro til at jeg beholdt fokus hele veien.

Og resultatet var supert; jobben ble min!

Hilsen fornøyd kunde på vei inn i ny jobb!"

 

Veldrevne rekrutteringsprosesser bidrar til måloppnåelse hos den som ansetter og tilfredshet hos den som blir ansatt. Habberstad Rekruttering består av spesialister som matcher kandidater og stillinger for et bredt utvalg kunder.

Å være en kandidat kan være neste skritt til noe større og gi din karriere nytt perspektiv.

Er det noen av de publiserte stillingene som vekker interesse? Ta kontakt med ansvarlig konsulent, eller send din søknad med CV til Habberstad Rekruttering merket oppdragsnummer og stilling.

Registrer din CV

Om du på generelt grunnlag ønsker å bli logget i vår CV-base, send oss din CV til bjorn.skogstad@habberstad.no

Denne hjemmesiden er designet av 9Co Webdesign