Vil du være prosjektleder i Habberstad?

Som ansatt i Habberstad kan du bidra til å løse viktige oppgaver i samfunnet. Våre oppdrag dreier seg om digitalisering og endringsprosesser der IT står sentralt. Det kan være innføring av nye systemløsninger i helsevesenet eller i kollektivtrafikken, det kan være utvikling av nye systemer som gjør oppdragsgiver bedre i stand til å levere helsetjenester raskt og med høy kvalitet.

Listen er lang og bredden i oppdragsmassen er stor. Det som går igjen at prosjektlederen fra Habberstad er en nøkkelspiller for å realisere gevinster og forbedre driften.

Vi har flere kundeforespørsler enn det vi for tiden kan dekke. Derfor vil vi gjerne ha kontakt med prosjektledere med IT-kompetanse og evne til å se problemstillingene fra kundens ståsted. Vi ser spesielt etter deg som har 3-10 års erfaring. 

Vi tror ikke at lønnen er eneste grunn til at du jobber. Men det er viktig at du føler deg verdsatt, også på den måten. Derfor har Habberstad en enkel og gjennomsiktlig lønnsmodell, der du har en god fastlønn, og med en faktureringsavhengig bonus på toppen. Denne bonusen utbetales månedlig, og gir deg en direkte og forutberegnelig totallønn uten overraskelser. Vi er trygge på at pakken er meget konkurransedyktig.

I tillegg til attraktive lønnsbetingelser har vi meget gode ordninger for forsikring og pensjon.

Vi tror du kan beskrives på denne måten:

  • Du kjenner gleden av å få andre til å lykkes
  • Du vil bidra til samfunnet
  • Er interessert i digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser
  • Du er raus, samarbeidsorientert og uhøytidlig
  • Du forstår at å bidra til fellesskapet er å bidra til at den enkelte lykkes
  • Du ønsker faglig utvikling innen prosjektledelse og vil jobbe med de beste på området
  • Har erfaring fra prosjektledelse eller annen rådgiving, gjerne 3-10 år
  • Har høyere utdannelse

Som prosjektleder i Habberstad har du stor frihet til å styre arbeidsdagen selv. Du jobber tett med kunden, og får etterhvert en stor kontaktflate. Vi er basert i Oslo, og arbeider hovedsaklig med kunder som befinner seg i det sentrale østlandsområdet.

Habberstad søker deg som vil bli sett og hørt. Det du gjør hos kundene er viktig, og det blir lagt merke til og verdsatt. Kanskje på tide å ta kontakt?

Send din CV til Harald Mæhle, eller ring 90 06 07 69 for en hyggelig samtale. 

 

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

FacebookLinkedIn