Sporveien Oslo AS: Intranett

Deling av informasjon, fokus på kundetilfredshet.

Habberstad bistod Sporveien Oslo AS i å anskaffe og implementere et nytt intranett for selskapets 3.300 ansatte.  Systemet skal bidra til at alle ansatte kan produsere og dele virksomhetens informasjon mer effektivt enn tidligere. 

Intranettet gir informasjon om arbeidstider, kommuniserer driftsmeldinger effektivt, gir kontinuerlig fokus på kundetilfredshet, og gir de beste forutsetninger for å sikre punktlighet for Oslos kollektivtransport.

”Habberstad fulgte hele løpet fra spesifikasjon til implementering. Deres kunnskap om det formelle prosessløpet, avtaler og dokumentstrukturer var uvurderlige på veien fram mot endelig kontrakt. Dette er en krevende arbeidsform som stiller krav til planlegging, gjennomføring, dokumentasjon og tilbakerapportering for å sikre at erfaringene ble fanget opp og benyttet i hovedprosjektet. Habberstad organiserte og ledet dette arbeidet på  en utmerket måte.”

Jan Erik Ruud Olsen, Direktør

Ta kontakt med oss!

Våre rådgivere er produktive fra første time. Betingelsene er meget konkurransedyktige.

Ta kontakt med daglig leder Jostein Kvinnesland for en uforpliktende samtale.

 

    Habberstad er ISO 9001 sertifisert. Kvalitet i alle ledd.

 

Prosjektledelse i Habberstad?

Er du IT-prosjektleder? Da er kanskje Habberstad det rette stedet for deg. Vi skal styrke oss innen prosjektledelse.  Les mer her...

Ta kontakt, eller tips en venn!

 

FacebookLinkedIn