Habberstad er et kjent navn for den som skal rekruttere nye medarbeidere. Vi hjelper våre kunder å finne gode kandidater når en stilling skal fylles.

Men visste du at Habberstad også bistår i de mest krevende nedbemanninger?

Da REC nylig måtte legge ned flere fabrikker i Norge hadde Habberstad en sentral rolle. Vi bistod en lang rekke medarbeidere i en svært vanskelig situasjon.

At vi har gitt et positivt bidrag er følgende melding til Kolbjørn Preus fra vår avdeling for rekruttering et godt bevis på:

 

Hei Kolbjørn!

Håper du har det bra. Har fått ny jobb, starter i <ny arbeidsgiver> den 1. april. Jeg har fått ca. 30 jobbtilbud på ett år, må av og til klype meg i armen for å være sikker på det som skjer. Nå har årslønnen passert 800 000....og mulighetene er mange innenfor olje og gass. Dette hadde jeg aldri trodd på for ett år siden...:-) Er utrolig takknemlig for den hjelpen vi fikk fra Habberstad.

Ha en fin dag videre og hils alle hos deg :-)

Meldingen er fra en av de mange som mistet jobben ved  REC i Glomfjord. Habberstad har bistått ca 300 medarbeidere fra REC med å bli klar over sine muligheter på arbeidsmarkedet,  søke jobber, forberede seg på intervjuer – og ikke minst holde pågangsmotet oppe i en vanskelig situasjon.

(Svein Hansen, 2013.01.25)

 

 
Denne hjemmesiden er designet av 9Co Webdesign